uitdaaagende programma's voor de kinderopvang

Introductie

Tien jaar geleden hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet. Naast dat we allebei trainer zijn, delen wij dezelfde passie; de ontwikkeling van kinderen. "Als we later groot zijn willen we onze passie overbrengen op ouders en professionals die met kinderen werken". Hoe en in welke vorm? Dat wisten we op dat moment nog niet.

Een terugkerend thema in onze gesprekken was; wat kunnen we doen om het begrip te verhogen van volwassenen naar kinderen en van kinderen naar volwassenen toe. Wat kunnen volwassenen leren van de waarden die wij in een kind zien zoals oprechtheid, volle aandacht, het durven nemen van verantwoordelijkheid en trots?

Inspiratie genoeg en samen zijn we begonnen trainingen te ontwikkelen met deze thema's; "echt in contact staan met anderen", je verantwoordelijkheid nemen, oprecht zijn en trots in het leven staan.

In 2011 verscheen onze nieuwe training voor de kinderopvang, "Trots met een gezicht". De reacties daarop waren verbluffend. "Eindelijk is er een bedrijf dat snapt waarmee wij zitten, weet mensen te triggeren en te bewegen naar dappere pedagogische medewerkers die echt in contact staan met het kind, de ouders en de collega's." En dat is precies wat wij bedoelen met deze training.

annet

Annet van Bemmel

frank

Frank Bijl

10 jaar

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het trainen in de kinderopvang.