uitdaaagende programma's voor de kinderopvang

De kracht van halen en brengen

Wij daaagen u uit voor een afspraak. Bel Frank of Annet: 023-5269448 of 010-2731557.

Mailen?

Neem direct contact op!

Naam
E-Mail
Bedrijf
Functie
Bericht
 
Ik heb interesse in het trainingsboek

Over welk onderwerp wilt u informatie?

Beweeg de muis over het onderwerp om meer informatie te krijgen.

Positionering van uw organisatie

Veel organisaties in de kinderopvang opereren nog op de volgende volkswijsheid; 'kwaliteit verkoopt zichzelf'. Maak uw kwaliteiten herkenbaar en aantrekkelijk voor uw klanten. Workshop van 1 dag.

Marketing

De basisprincipes van marketing in de kinderopvang onder de knie krijgen en in gebruik in uw organisatie. Bedoeld voor medewerkers die hier nog niet mee te maken hebben gehad. Workshop van 1 dag.

Trots met een gezicht ©

'Trots met een gezicht' is ontstaan vanuit de samenwerking met pedagogische medewerkers en managers in de kinderopvang. Het geeft de medewerkers praktische handvatten hun werk goed te blijven doen. Het nodigt uit ambassadeur te zijn van hun werk, ondanks de toenemende druk van de ouders en professionalisering van de markt.

Communiceren onder druk ©

Beter begrijpen en begrepen worden. De essenties van participatieve communicatie binnen de kinderopvang. 2-daagse training.

Begeleid intervisie

Met begeleid intervisie verbetert u de interne en externe communicatie en de onderlinge samenwerking. Op alle niveaus levert intervisie een bijdrage aan het oplossen van werkuitdagingen en het verbeteren van werkprocessen. Het versterkt vaardigheden van zelfsturing en reflectie. Begeleidingstraject van gemiddeld 7 a 8 bijeenkomsten verspreid over een aantal maanden.

P&O ondersteuning

Bij onze trainingen en begeleidingstrajecten in de kinderopvang betrekken we graag de afdeling P&O. Om te zorgen dat trainingen en opleidingen integraal onderdeel uitmaken van de organisatiedoelstellingen ondersteunen wij kinderopvangorganisaties bij diverse personeelsvraagstukken. Dit kan beginnen met helpdeskondersteuning op afstand en operationele ondersteuning tot aan uitdagende projecten.


Facebook LinkedIn Twitter